(placeholder)

VEILING 49 voor onbepaalde tijd uitgesteld!

Geachte belangstellende,

Veiling 49 is inmiddels voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Echter, ieder nadeel “heb” z’n voordeel........, namelijk de Voorpret!


Nog nooit eerder hebt u zo veel tijd en gelegenheid gehad, om ons mooie aanbod zo uitgebreid te bekijken, als nu. In aanloop naar veiling 49 kunt u onbeperkt vrijwel ieder kavel online op uw gemak bestuderen. Zodra het ons van overheidswege wordt toegestaan en er geen gevaar meer is voor uw en onze gezondheid, gaan wij u weer onbelemmerd en gastvrij ontvangen. Tegen die tijd bent u ook weer van harte welkom op onze kijkdagen. Tot die tijd kunnen we slechts afwachten en hopen dat dit verschrikkelijke virus niet al te lang uw en ons leven bepaalt. Het raakt ons Allemaal.


Voor vragen en opmerkingen over veiling 49 en inlevering voor Veiling 50 kunt u ons dagelijks bereiken. Op werkdagen telefonisch van 9.00 tot 17.00 uur en online 24/7. Bezoek aan ons kantoor uitsluitend op afspraak, blijft ondanks de crisis tot op heden alleen op beperkte schaal, nog steeds mogelijk.


Via deze website proberen wij u zo goed mogelijk en op basis van de actuele ontwikkelingen nader te informeren.,

Voor veiling 50 hebben we inmiddels al diverse belangrijke inzendingen binnen, variërend van antieke munten, provinciaal en koninkrijk, alsmede buitenlandse munten en penningen op een hoog niveau, eigenlijk teveel om op te noemen!!! Wij nodigen u daarom nu al uit, om eveneens mooi materiaal in te leveren waardoor u mede optimaal kunt profiteren van de hoge opbrengsten die wij doorgaans gewend zijn te realiseren! Met belangstelling zien wij uw inzendingen tegemoet en let wel, hoe eerder wij uw munten, penningen en/of bankpapier onder onze handen hebben, des temeer aandacht we eraan kunnen geven.


Sinds veiling 34 kunt u online en real-time de veiling volgen. Desgewenst kunt u actief mee bieden vanachter uw computer, zo ook weer voor veiling 49. Waar ter wereld u ook bent of verblijft, als u een goede internetverbinding beschikbaar heeft, kunt u meekijken of als u dat wenst mee doen met de veiling. Om veiling 49 te kunnen volgen hoeft u eigenlijk alleen maar "watch only" aan te klikken en u zult merken dat het is alsof u zelf in de veilingzaal aanwezig bent. Als u wilt deelnemen aan onze veiling is dat in principe net zo eenvoudig, echter wij vragen u beleefd om tenminste 48 uur van te voren uw registratie te doen. Zonder registratie kunt u NIET deelnemen aan de veiling.

Na registratie en acceptatie van de veilingvoorwaarden, zal de veilinghouder u meedelen dat u welkom bent om mee te bieden via onze website. Wilt u online meebieden? Meldt u zich dan aan.


Met vriendelijke groeten

Karel de Geus