background(placeholder)

VEILING 50 26 oktober 2020

Geachte belangstellende,


Voor veiling 50 hebben we inmiddels al diverse belangrijke inzendingen binnen, variërend van antieke munten, provinciaal en koninkrijk, alsmede buitenlandse munten en penningen op een hoog niveau, eigenlijk teveel om op te noemen!!! Wij nodigen u daarom nu al uit, om eveneens mooi materiaal in te leveren waardoor u mede optimaal kunt profiteren van de hoge opbrengsten die wij doorgaans gewend zijn te realiseren! Met belangstelling zien wij uw inzendingen tegemoet en let wel, hoe eerder wij uw munten, penningen en/of bankpapier onder onze handen hebben, des temeer aandacht we eraan kunnen geven.


Sinds veiling 34 kunt u online en real-time de veiling volgen. Desgewenst kunt u actief mee bieden vanachter uw computer, zo ook weer voor veiling 49. Waar ter wereld u ook bent of verblijft, als u een goede internetverbinding beschikbaar heeft, kunt u meekijken of als u dat wenst mee doen met de veiling. Om veiling 49 te kunnen volgen hoeft u eigenlijk alleen maar "watch only" aan te klikken en u zult merken dat het is alsof u zelf in de veilingzaal aanwezig bent. Als u wilt deelnemen aan onze veiling is dat in principe net zo eenvoudig, echter wij vragen u beleefd om tenminste 48 uur van te voren uw registratie te doen. Zonder registratie kunt u NIET deelnemen aan de veiling.

Na registratie en acceptatie van de veilingvoorwaarden, zal de veilinghouder u meedelen dat u welkom bent om mee te bieden via onze website. Wilt u online meebieden? Meldt u zich dan aan.


Met vriendelijke groeten

Karel de Geus