background(placeholder)

VEILING 50 26 oktober 2020


Geachte belangstellende,

Hoe anders hadden wij het ons voorgesteld, om u te ontvangen in een feestelijke ambiance ter gelegenheid van onze 50e veiling. Helaas voor u en voor ons gaat dat om Corona-technische redenen niet lukken.


VEILING 50 GAAT UITSLUITEND ONLINE EN SCHRIFTELIJK PLAATSVINDEN


Sinds veiling 34 kunt u online en real-time de veiling volgen. Desgewenst kunt u actief mee bieden vanachter uw computer, zo ook weer voor veiling 50. Waar ter wereld u ook bent of verblijft, als u een goede internetverbinding beschikbaar heeft, kunt u meekijken of als u dat wenst mee doen met de veiling. Om veiling 50 te kunnen volgen hoeft u eigenlijk alleen maar "watch only" aan te klikken en u zult merken dat het is alsof u zelf in de veilingzaal aanwezig bent. Als u wilt deelnemen aan onze veiling is dat in principe net zo eenvoudig, echter wij vragen u beleefd om tenminste 48 uur van te voren uw registratie te doen. Zonder registratie kunt u NIET deelnemen aan de veiling.

Na registratie en acceptatie van de veilingvoorwaarden, zal de veilinghouder u meedelen dat u welkom bent om mee te bieden via onze website. Wilt u online meebieden? Meldt u zich dan aan.


Met vriendelijke groeten

Karel de Geus