INFORMATIE

25 jaar veiling geschiedenisSinds 1980

Sinds 1980 is Karel de Geus actief als handelaar in oude numismatische voorwerpen. Oorspronkelijk begonnen in het centrum van Eindhoven, is het huidige veilingbedrijf nu al weer ruim 15 jaar gevestigd in het voormalige gebouw van de Rabobank in Veldhoven.

Inmiddels is het bedrijf van Karel de Geus uitgegroeid tot een toonaangevend veilinghuis op het gebied van munten, penningen en bankbiljetten. Er kan worden teruggekeken op ruim 25 jaar veiling geschiedenis met twee veilingen per jaar. Deze continuïteit is enerzijds bereikt door hard werken met een team van mensen die klaar staan voor U, de inzenders van mooi materiaal. Maar niet in de laatste plaats dankzij onze vele gewaardeerde kopers uit binnen- en buitenland.

De keuze die we in 2006 gemaakt hebben, om met ons bedrijf plaats te nemen in het oude Rabobankgebouw te Veldhoven, blijkt in meerdere opzichten een schot in de roos te zijn. De bereikbaarheid van onze huidige locatie is goed en als veilingbedrijf hebben we daarbij de beschikking over alle door ons gewenste faciliteiten. Terugkijkend op ruim 25 jaar veilingbedrijf kunnen we vaststellen dat Karel de Geus Muntveilingen B.V. voor veel mensen uit de numismatische wereld een vertrouwd aanspreekpunt blijkt. Een ander belangrijk platform binnen ons veilingbedrijf is het samenwerkingsverband van Munttaxatie.nl.

Tezamen met onze partners van Romunt B.V. en Mevius Numisbooks treden we meerdere keren per jaar naar buiten, met onze succesformule, "wat zijn uw munten waard?"

Munttaxatie.nl verzorgt meerdere keren per jaar kosteloze en vrijblijvende taxaties door vrijwel geheel Nederland. Voor een goed en onafhankelijk advies ten aanzien van uw muntcollectie, kunt u desgewenst terecht bij een van de heren van Munttaxatie.nl. Tezamen goed voor meer dan 100 jaar numismatische kennis en ervaring.  

Uiteindelijk is alles in belangrijke mate gebaseerd op kennis en vertrouwen. Wij hopen u daarmee voor nu en in de nabije toekomst van dienst te mogen zijn.

Tot ziens in Veldhoven,


Karel de Geus Muntveilingen BV

Muntenhandel Karel de Geus VOF